eidos

21,60€

mercar

Eidos do xornalismo

Carlos G. Reigosa

O xornalismo contemporáneo afronta importantes desafíos. Algúns autores falan de crise.

¿Acabáronse os xornalistas? ¿Substituídos por que? A tecnoloxía, cada vez máis requintada, e os procesos de produción da información, enmarcado todo na sociedade da globalización e os intereses das grandes compañías, configuran un panorama complexo, mais tamen apaixonante.

Recensións


Detalles

  • Páxinas : 264
  • Deseño : Rústica con lapelas
  • Dimensións : 13,5 x 21 cm
  • Data Publicación : 2007-05-07
  • Colección : Ensaio
  • Editorial : Galaxia
  • ISBN : 978-84-7154-023-2
  • Edición : 1

Noticias relacionadas


Obras do autor en catálogo

xentiarioXentiario12,75€

Actividades relacionadas


Novidades

Ao abeiro da amizade Epistolario 1926-1976 OBRADOIRO.inddAo abeiro da amizade. Epistolario 1926-1976Ramón Otero PedrayoSebastián Martínez-Risco
9788491516446PapiroflexiaFernando Castro Paredes
9788491516361HumanarioPilar García Rego

reigosa

G. Reigosa, Carlos
Carlos González Reigosa, periodista, licenciado en Ciencias Políticas e en Ciencias da Información, naceu en Lagoa da Pastoriza (Lugo) en 1948. É desde 1997 director de Publicacións, Análise e Estilo da Axencia EFE de información internacional.

É autor das novelas Oxford, amén (1982), Crime en Compostela (1984), O misterio do barco perdido (1988), A guerra do tabaco (1996), Narcos (2001) e Intramundi (2002). Publicou tamén libros de relatos curtos (Homes de tras da Corda, As pucharcas da lembranza, Irmán Rei Artur e Os outros disparos de Billy) e de investigación e ensaio, como Eidos do xornalismo (Galaxia, 2007).

Vén de publicar na colección Literaria de Galaxia o libro de contos Xentiario e a novela A lei das ánimas. A novela da Santa Compaña.


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que vostede teña a mellor experiencia de usuario. Se continúa navegando está dando o seu consentimento para a aceptación das mencionadas cookies e a aceptación da nosa política de cookies, clique na ligazón para máis información. sobre as cookies

ACEPTAR