Peixes e mariscos. As receitas de Benigno Campos

20,00€

mercar

Peixes e mariscos. As receitas de Benigno Campos

Benigno Campos

Achegar a un público amplo a riqueza e fartura dos produtos do mar é unha das razóns deste libro, elaborado con receitas de peixes e mariscos.

Partindo dos saberes populares de cociña do mar en Galicia, Benigno Campos seleciona 150 das súas receitas máis coñecidas, incluíndo algunhas inéditas.
Unha viaxe polo pracer dos sentidos!

Recensións


Detalles

  • Páxinas : 168
  • Deseño : Cartoné
  • Dimensións : 170 x 200
  • Data Publicación : 2016-06-24
  • Colección : Cociña
  • Editorial : Galaxia
  • ISBN : 978-84-9865-722-7
  • Edición : 1

Noticias relacionadas



Actividades relacionadas


Novidades

guedellasdesedaelino2017Guedellas de seda e liñoMaría Victoria Moreno
grial-214Grial 214 VV.AA.

benigno

Campos, Benigno
Benigno Campos naceu en Chapela. Durante 39 anos traballou nunha empresa da construción naval. Estando en Madrid no ano 1971 cumprindo o servizo militar comezou a afeccionarse á cociña grazas a súa amiga Tonina, tamén de Chapela.

Esta afección levouno a ser un dos integrantes do exitoso programa de cociña da Televisión de Galicia Larpeiros. Co seu libro de receitas, A cociña de Larpeiros pretende cumprir coa demanda dun gran número de seguidores do programa.


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que vostede teña a mellor experiencia de usuario. Se continúa navegando está dando o seu consentimento para a aceptación das mencionadas cookies e a aceptación da nosa política de cookies, clique na ligazón para máis información. sobre as cookies

ACEPTAR