Cociñar con algas

Eva Crespo Vázquez

Neste libro. A cociñeira Eva Crespo ofrécenos 80 completas receitas nas que as algas achegan un toque especial para conseguir un resultado exquisito.

Coas receitas que aparecen neste libro descubriremos as virtudes da “Cociña Atlántica” a partir de pratos moi variados e sinxelos. Un mollo de propostas culinarias nas que o sabor e a saúde van da man e nas que se reivindica un produto galego cada día máis usado nas mellores cociñas do mundo.

Recensións


Detalles

  • Páxinas : 112
  • Deseño : Cartoné
  • Dimensións : 200 x 170 mm.
  • Data Publicación : 2013-03-05
  • Colección : Cociña
  • Editorial : Galaxia
  • ISBN : 978-84-9865-478-3
  • Edición : 1
  • Nº na colección :
  • Observacións : ESGOTADO

Noticias relacionadas

Galicia Punto Tres2014-02-20 09:36:45

Obras do autor en catálogo


Actividades relacionadas


Novidades

Amiga lúa, amigo marClaudia Castro
O cabaliño de buxoXosé Neira Vilas

Crespo Vázquez, Eva
Eva Crespo Vázquez naceu na Illa de Arosa.
É vexetariana dende hai 38 anos, e dende 20, dedícase á cociña vexetariana. A súa formación é completamente autodidacta, mais conseguiu converterse nunha completa experta o que a levou a dar moitos cursos de cociña para expandir máis este tipo de alimentación en cursos tanto dentro como fóra de España. Tamén traballou en restaurantes e centros alternativos. Na actualidade centra a súa actividade en dar a coñecer as posibilidades culinarias das algas.


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que vostede teña a mellor experiencia de usuario. Se continúa navegando está dando o seu consentimento para a aceptación das mencionadas cookies e a aceptación da nosa política de cookies, clique na ligazón para máis información. sobre as cookies

ACEPTAR