cianuro

19,75€

mercar

Cianuro espumoso

Agatha Christie

Hai menos dun ano que Rosemary Burton se quitou a vida. Pero o seu esposo George nunca creu que se tratase dun suicidio.

A incredulidade do marido aumenta logo de recibir dúas cartas anónimas que suxiren que se trata dun asasinato. Unha delas implica ao propio George, que sufriu durante moito tempo as infidelidades de Rosemary. Pero tamén a irmá dela, os seus amantes, as esposas traizoadas… Ningún a perdoou, pero só un a asasinou.

Recensións


Detalles

  • Páxinas : 234
  • Deseño : Rústica
  • Dimensións : 140 x 207
  • Data Publicación : 2002-02-01
  • Colección : Biblioteca Agatha Christie
  • Editorial : Galaxia
  • ISBN : 978-84-8288-479-0
  • Edición : 1

Noticias relacionadas



Actividades relacionadas


Novidades

grial-229Grial 229 VV.AA.
9788491516101A fuga de GuillermoHelena Villar Janeiro

Christie

Christie, Agatha
A escritora inglesa Agatha Christie (1891-1976) foi unha prolífica autora de novelas policíacas, que lle deron sona mundial. Os seus relatos caracterízanse polos desenlaces sorprendentes. Creou dous detectives moi orixinais como protagonistas da maioría dos seus relatos: Hercules Poirot e Miss Marple, anticuados e entrañables como a sociedade en que se moven. Entre as novelas máis célebres de Agatha Christie atópanse cinco publicadas en galego por Editorial Galaxia na súa colección Biblioteca Agatha Christie: O asasinato de Roger Ackroyd, Asasinato no Orient Express, Cianuro espumoso, Dez negriños e Pano. O derradeiro caso de Poirot.

Foi autora ademais de obras teatrais como A ratoeira e Testemuña de cargo. Escribiu tamén novelas románticas baixo o pseudónimo de Mary Westmacott. As súas historias foron levadas en múltiples ocasións ao cinema e á televisión.


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que vostede teña a mellor experiencia de usuario. Se continúa navegando está dando o seu consentimento para a aceptación das mencionadas cookies e a aceptación da nosa política de cookies, clique na ligazón para máis información. sobre as cookies

ACEPTAR