herbalua

9,30€

mercar

Herbalúa

Marilar Aleixandre

Helena foi unha noite á Lúa a buscar herba para a súa ovella de trapo...

Porque as ovellas de trapo, que son moi nifrosas, só se alimentan de herbalúa.

Recensións


Detalles

  • Páxinas : 26
  • Deseño : Capa dura
  • Dimensións : 16 x 20 cm
  • Data Publicación : 2006-12-01
  • Colección : Os Duros
  • Editorial : Galaxia
  • ISBN : 978-84-8288-963-4
  • Edición : 1

Noticias relacionadas

Vivir na lúa2009-10-02 09:21:52


Actividades relacionadas


Novidades

grial-214Grial 214 VV.AA.
unha-ducia-de-galegosUnha ducia de galegosVíctor F. Freixanes

marilar

Aleixandre, Marilar
Nacida en Madrid en 1947, é licenciada en Bioloxía e profesora de Didáctica das Ciencias na USC. Instalada en Galicia desde 1973, adoptou o galego como lingua literaria. As súas primeiras obras foron narracións dirixidas aos lectores máis novos, como A formiga coxa (1989) e O rescate do peneireiro (1990). Continuou con libros para adolescentes como Nogard (1994) e a novela de aventuras A expedición do Pacífico (1994), coa que obtivo os premios Merlín e Lousada Diéguez. A novela que a deu a coñecer nun ámbito máis amplo foi Tránsito dos gramáticos (1993), unha orixinal intriga ambientada nunha Compostela futurista.

En 1996 publicou a colección de relatos Lobos nas illas. Con A Compañía Clandestina de Contrapublicidade gañou a IV edición do Premio Álvaro Cunqueiro de narrativa (1998). En 2001 publicou Unha presa de terra. Recibiu o Premio Xerais de Novela 2001 por Teoría do Caos.

Recibiu o galardón Letra E concedido pola AELG. Na Asemblea Xeral do Congreso Ibby de Literatura Infantil e Xuvenil, celebrado en setembro de 2010 en Santiago de Compostela, foi nomeada membro do Comité Executivo da organización.


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que vostede teña a mellor experiencia de usuario. Se continúa navegando está dando o seu consentimento para a aceptación das mencionadas cookies e a aceptación da nosa política de cookies, clique na ligazón para máis información. sobre as cookies

ACEPTAR