foto

7,40€

Non dispoñible

Mimos e máis mimos

Pepe Carballude

o

Olalla é unha nena espelida e riquiña. Pero non é unha santa. Cando naceu a súa pequena irmá Andrea, apareceron uns seres estraños na casa. Son os Mimos, están todo o día enleando a Olalla, que é a única que sabe deles, pois son invisibles para os demais. Claro que desde que naceu a irmá parece que os pais de Olalla xa non lle dedican tanto tempo e cariño. ¡Isto non é xusto! Sendo a maior das dúas, deberían querela máis, ¿non? A cousa é difícil. A ver qué pasa.

Recensións


Detalles

  • Páxinas : 76
  • Deseño : Rústica
  • Dimensións : 116 x 189
  • Data Publicación : 1999-09-01
  • Colección : Árbore a partir de 10 anos
  • Editorial : Galaxia
  • ISBN : 978-84-8288-279-6
  • Edición : 1

Noticias relacionadas


Obras do autor en catálogo

MarxinadosMarxinados13,50€
sosS.O.S.11,95€

Actividades relacionadas


Novidades

9788491514756A esmorga (Ilustrada)Eduardo Blanco AmorDiego Estebo
9788491514725Unha estrela para AminaCelia Díaz Núñez

Foto Pepe Carvallude

Carballude, Pepe
Naceu na aldea de Rubín (A Estrada) no ano 1956. É profesor de latín nun instituto de ensino medio na provincia da Coruña. Á parte da obra relacionada co seu traballo profesional, na que destacan algunhas traducións de poetas latinos, está entregado fundamentalmente á literatura infantil e xuvenil, que cultiva con entusiasmo e dedicación. En 1988 publicou o conto titulado O xílgaro Pintor. É autor tamén da noveliña titulada Os gazafellos, premio Barco de Vapor 1986, así como dos libros titulados Mimos e máis mimos, S.O.S, Investigación 091 e Andainas de Pedro Chosco. SOS, Maldito DNI, Andrea quere ser maior, Paisaxe con fondo gris e De como o Santo dos Croques se fai peregrino, co que obtivo o Premio Barco de Vapor 2002.


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que vostede teña a mellor experiencia de usuario. Se continúa navegando está dando o seu consentimento para a aceptación das mencionadas cookies e a aceptación da nosa política de cookies, clique na ligazón para máis información. sobre as cookies

ACEPTAR