Grial 157

Grial. Revista galega de cultura nace e pervive como unha canle para a produción cultural galega e como unha testemuña da súa existencia autónoma, tanto fóra como dentro de Galicia, erixíndose como un espazo de comunicación entre a cultura galega e as culturas do mundo.
Este número pertence á terceira etapa da revista Grial dirixida por Víctor F. Freixanes e Henrique Monteagudo .

O número 157 da Revista Grial celebra os corenta anos da publicación e abre unha nova etapa, con novo formato a toda cor e novo consello de administración que enriquece o seu discurso e o amplía, pero mantendo nos contidos e nos obxectivos o que sempre significou Grial, un espazo para a información, o debate e o coñecemento.

O novo Consello redactor, baixo a codirección de Víctor F. Freixanes e Henrique Monteagudo, está formado por Carlos Fernández, Xan Bouzada, Alberto Meixide, Dolores Vilavedra, David Barro, Xosé María Álvarez Cáccamo, Carlos Lema, Andrés Torres Quieruga, Domingo Docampo, Ramón Villares, César Portela e Xosé Manuel Soutullo como secretario técnico.

Velaquí unha nova andaina, que baixo a coordinación executica de Xosé Manuel Soutullo, un novo deseño gráfico de Fausto Isorna e cunha dirección compartida, como dixemos por Víctor F. Freixanes e Henrique Monteagudo, inicia Grial unha nova andaina coa maior das ilusións e ofrecemos, tamén, a intelixencia crítica dos lectores.

Recensións


Detalles

  • Páxinas : 148
  • Deseño : Rústica
  • Dimensións : 185 x 268
  • Data Publicación : 2003-04-01
  • Colección : Grial
  • Editorial : Galaxia
  • ISBN :
  • Edición : 1

Noticias relacionadas


Obras do autor en catálogo


Actividades relacionadas


Novidades

9788491514244O latexo dunha aula infantilÁngeles e Isabel Abelleira Bardanca
9788491514237O viaxeiro perfectoIván García Campos

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que vostede teña a mellor experiencia de usuario. Se continúa navegando está dando o seu consentimento para a aceptación das mencionadas cookies e a aceptación da nosa política de cookies, clique na ligazón para máis información. sobre as cookies

ACEPTAR