13,50€

mercar

Que desfeita!

Paul Jennings

Unha receita literaria non apta para alérxicos á risa

Un libro grande que contén historias moi curtas, moi divertidas e que servirán para que aprendas a ver cousas moi cotiás doutra maneira. Historias de malos disparatados. Humor e irreverencia no novo libro do autor de Vaiche boa!.

Recensións


Detalles

  • Páxinas : 212
  • Deseño : Rústica
  • Dimensións : 130 x 200 mm.
  • Data Publicación : 2011-02-07
  • Colección : Árbore a partir de 12 anos
  • Editorial : Galaxia
  • ISBN : 978-84-9865-332-8
  • Edición : 1

Noticias relacionadas

Árbores x 32011-05-04 14:04:15

Obras do autor en catálogo


Actividades relacionadas


Novidades

Carliños, capitán!Xoán Babarro González
Unha cervexa ChangManuel Portas
O meu sangueDiego Giráldez
MaasaiAlberto Avendaño

Jennings, Paul
Paul Jennings (Inglaterra, 1943) aos seis anos colleu o barco -era un deses de vapor- e marchou coa súa familia a Australia, onde vive na actualidade. Se ben di que a súa infancia foi feliz (as vacacións, as lambetadas que facía a nai...), lémbrase perfectamente das cousas desagradables: a idea dos monstros que se cadra se agochaban na sombra e a sensación de ser pequeno e indefenso. É nestes sentimentos da súa nenez nos que furga para atopar o material das súas historias. Despois de traballar como mestre e, máis adiante, de profesor de lingua e literatura na educación de adultos, en 1989 decidiu dedicarse plenamente ao oficio de escribir. Porque lle gusta e lle encanta argallar historias graciosas e estrañas e dar renda solta á súa imaxinación. De feito, dá no miolo e os rapaces que leron os seus libros divertidos -moitos deles premiados- xa veñen conformando un público de centos de miles de afeccionados, distribuídos por todo o planeta.


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que vostede teña a mellor experiencia de usuario. Se continúa navegando está dando o seu consentimento para a aceptación das mencionadas cookies e a aceptación da nosa política de cookies, clique na ligazón para máis información. sobre as cookies

ACEPTAR