12,36€

mercar

O esconxurador

Xesús Manuel Marcos

Unha gran novela chea de intriga de principio a fin

Velaquí unha novela que arrecende a medo, intriga y pasado, tres dos mellores ingredientes para manter o lector preso a unha cadeira, co libro aberto diante dos seus ollos. Unha historia que tende pontes entre tempos e que deseguro te atrapará ata o final.

Recensións


Detalles

  • Páxinas : 108
  • Deseño : Rústica
  • Dimensións : 135 x 210 mm
  • Data Publicación : 2010-02-12
  • Colección : Costa Oeste
  • Editorial : Galaxia
  • ISBN : 978-84-9865-253-6
  • Edición : 1

Noticias relacionadas


Obras do autor en catálogo


Actividades relacionadas


Novidades

As filloas de ManolaR. J. PeraltaBlanca Millán
CornucopiaRaúl M. Santos

Marcos, Xesús Manuel
Xesús Manuel Marcos (Seoane do Caurel, Lugo, 1967) estudou Dereito na Universidade de Santiago de Compostela e actualmente traballa como funcionario da Administración de Xustiza en Madrid. Estreou panos de narrador en 1994 co relato "Aliados solitarios", Premio Modesto Rodríguez Figueiredo do Pedrón de Ouro (1994), ao que seguiron o Premio Manuel Murguía do Concello de Arteixo (1994) polos seus relatos "A cela de arame" e "Fuxidos" (publicados no volume Relatos, 1995) e o Premio de Novela Curta do Concello de Marín (1996). Publicou, ademais, a novela En terra perigosa (1996); o libro de relatos Terra queimada (1997), que mereceu o Premio de Narración Curta Ricardo Carvalho Calero convocado polo Concello de Ferrol no ano 1995; a novela O brindo de ouro. I. A chamada do brindo, premio Merlín 2004; o libro de relatos Fonte de esperante (2005) e a novela A lúa dos Everglades (2007), premio Terra de Melide 2007. As súas colaboracións xornalísticas están publicadas en O Correo Galego, El Progreso e La Voz de Galicia.


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que vostede teña a mellor experiencia de usuario. Se continúa navegando está dando o seu consentimento para a aceptación das mencionadas cookies e a aceptación da nosa política de cookies, clique na ligazón para máis información. sobre as cookies

ACEPTAR