Mel nas filloas!

20,20€

mercar

Mel nas filloas! Biscoitos, doces e sobremesas de Galicia

Rocío Garrido Caramés

Unha viaxe pola cociña clásica da repostería galega

Doces de sempre cunha nova ollada para continuar a tradición. Bicas, roscas, tortas, cocadas, torradas… Dende as chulas de calacú á tortilla romana de Muros.

Recensións


Detalles

  • Páxinas : 136
  • Deseño : Cartoné
  • Dimensións : 170 x 200
  • Data Publicación : 2016-10-10
  • Colección : Cociña
  • Editorial : Galaxia
  • ISBN : 978-84-9865-731-9
  • Edición : 1

Noticias relacionadas


Obras do autor en catálogo


Actividades relacionadas


Novidades

9788491514053Atranco no bancoManuel Núñez Singala
9788491514060A sombra das árboresAna Abad de Larriva
9788491514015Os jeans de MaríaLois Alcayde Dans
9788491514046CarruselBerta Dávila

Rocío Garrido Caramés

Garrido Caramés, Rocío
Rocío Garrido Caramés é a responsable dun blog de cociña galega A cociña do meu avó, onde recolle dende o ano 2010 receitas tradicionais elaboradas cos ingredientes de sempre. Aínda que estudou Informática de Xestión e traballou nunha empresa de comercio exterior, leva dende o 2012 dedicándose á hostaleira. Gañou o premio Gourmand ao mellor libro de cociña sostible, no 2012, con Cociñando coas razas autóctonas.
Imparte cursos de cociña para todas as idades e actualmente ten unha aula, "Cociñando no Salnés" na que aprende a estranxeiros a nosa cociña tradicional. Tamén colabora en diversos programas de radio de gastronomía, actualmente todos os venres en Radio Voz.
Organiza eventos gastronómicos para concellos, empresas privadas e tamén eventos e catas maridaxes en restaurantes e adegas. Participa en showcookings por toda Galicia en festas gastronómicas e tamén foi xurado profesional en diversos concursos de tapas.
Foi responsable de comunicación da campaña de turismo gastronómico mariñeiro "Come o Mar" no 2014 e 2015.


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que vostede teña a mellor experiencia de usuario. Se continúa navegando está dando o seu consentimento para a aceptación das mencionadas cookies e a aceptación da nosa política de cookies, clique na ligazón para máis información. sobre as cookies

ACEPTAR