Mel nas filloas!

20,00€

mercar

Mel nas filloas! Biscoitos, doces e sobremesas de Galicia

Rocío Garrido Caramés

Unha viaxe pola cociña clásica da repostería galega

Doces de sempre cunha nova ollada para continuar a tradición. Bicas, roscas, tortas, cocadas, torradas… Dende as chulas de calacú á tortilla romana de Muros.

Recensións


Detalles

  • Páxinas : 136
  • Deseño : Cartoné
  • Dimensións : 170 x 200
  • Data Publicación : 2016-10-10
  • Colección : Cociña
  • Editorial : Galaxia
  • ISBN : 978-84-9865-731-9
  • Edición : 1

Noticias relacionadas


Obras do autor en catálogo


Actividades relacionadas


Novidades

os-wombis-e-os-cueirosOs Wombis e os cueirosEmilia Rebumbio
tonechoTonechoXaquín Marín

Rocío Garrido Caramés

Garrido Caramés, Rocío
Rocío Garrido Caramés é a responsable dun blog de cociña galega A cociña do meu avó, onde recolle dende o ano 2010 receitas tradicionais elaboradas cos ingredientes de sempre. Aínda que estudou Informática de Xestión e traballou nunha empresa de comercio exterior, leva dende o 2012 dedicándose á hostaleira. Gañou o premio Gourmand ao mellor libro de cociña sostible, no 2012, con Cociñando coas razas autóctonas.
Imparte cursos de cociña para todas as idades e actualmente ten unha aula, "Cociñando no Salnés" na que aprende a estranxeiros a nosa cociña tradicional. Tamén colabora en diversos programas de radio de gastronomía, actualmente todos os venres en Radio Voz.
Organiza eventos gastronómicos para concellos, empresas privadas e tamén eventos e catas maridaxes en restaurantes e adegas. Participa en showcookings por toda Galicia en festas gastronómicas e tamén foi xurado profesional en diversos concursos de tapas.
Foi responsable de comunicación da campaña de turismo gastronómico mariñeiro "Come o Mar" no 2014 e 2015.


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que vostede teña a mellor experiencia de usuario. Se continúa navegando está dando o seu consentimento para a aceptación das mencionadas cookies e a aceptación da nosa política de cookies, clique na ligazón para máis información. sobre as cookies

ACEPTAR