pedra

13,50€

mercar

Harry Potter e a pedra filosofal

J. K. Rowling

A primeira aventura do máis famoso aprendiz de meigo, un libro cheo de aventuras extraordinarias que xa atrapou a millóns de nenas e nenos de todo o mundo.

Harry Potter quedou orfo no momento mesmo do seu nacemento e vive cuns tíos e un curmán que non o tratan demasiado ben. Pero un día chégalle unha carta na que se lle anuncia o seu ingreso en Hogwarts, unha especialísima escola de maxia e artes secretas. A partir dese momento todo cambia na vida de Harry, que vivirá grandes aventuras en compañía dos seus amigos Hermione e Ron Weasley.

Recensións


Detalles

  • Páxinas : 256
  • Deseño : Cartoné
  • Dimensións : 135 x 210 mm
  • Data Publicación : 2003-01-01
  • Colección : Harry Potter
  • Editorial : Galaxia
  • ISBN : 978-84-8288-496-7
  • Edición : 2

Noticias relacionadas

Harry Potter en galego2008-04-07 12:53:43


Actividades relacionadas


Novidades

milicianosMilicianosCastelao

rowling

Rowling, J. K.
Joanne Kathleen Rowling (31 de xullo de 1965) é a autora británica da historia fantástica de Harry Potter, o neno mago e orfo.

Nació en Chipping Sodburry, South Gloucestershire.

O seu editor, Bloomsbury, quixo que ela utilizara as súas iniciais na portada dos libros de Harry Potter, indicando que un nombre feminino na portada atraería menos o interese dos nenos, polo que decidiu utilizar o nome da súa avoa "Kathleen".

En febrero de 2004, a revista Forbes indicaba que a fortuna de Rowling ascendía a 576 millones de libras esterlinas, convertíndose na primeira persona que se fixo millonaria escribindo libros.
É a muller máis rica do Reino Unido, e moito máis rica ca Raiña Isabel II.

A escritora obtivo o Premio Príncipe de Asturias da Concordia no ano 2003.


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que vostede teña a mellor experiencia de usuario. Se continúa navegando está dando o seu consentimento para a aceptación das mencionadas cookies e a aceptación da nosa política de cookies, clique na ligazón para máis información. sobre as cookies

ACEPTAR