chaves 2

18,70€

mercar

Chaves da economía pública galega II. Territorio, financiamento e control de gasto

VV.AA.

Este volume continúa a reflexión iniciada en 2006 con Chaves da economía pública galega. Trátase dun libro colectivo, coordinado polos profesores Xaquín Álvarez Corbacho e Santiago Lago Peñas, no que se realizan análises sobre o deseño, a execución e os efectos económicos da actividade pública.

Realizadas desde múltiples perspectivas, as análises recollidas en Territorio, financiamento e control do gasto permiten coñecer a realidade para poder avanzar no perfeccionamento social. Este libro nace con esas intencións e con eses obxectivos, continuando a idea que se concretou hai dous anos coa publicación de Chaves da economía pública galega.

A nova achega recolle oito traballos que se articulan en tres bloques distintos. Os tres primeiros teñen como eixe común o territorio. Un segundo bloque analiza políticas destinadas ao desenvolvemento económico sustentable de Galicia e o terceiro bloque integra dous traballos de evidente actualidade sobre os procesos orzamentarios e o control do gasto público. Pon o ramo unha reflexión sobre a situación actual e futura do imposto sobre sucesións e doazóns.

Recensións


Detalles

  • Páxinas : 288
  • Deseño : Rústica con lapelas
  • Dimensións : 13,5 x 21 cm.
  • Data Publicación : 2008-07-21
  • Colección : Ensaio
  • Editorial : Galaxia
  • ISBN : 978-84-9865-113-3
  • Edición : 1

Noticias relacionadas


Obras do autor en catálogo

grial-213Grial 21312,00€
grial-212Grial 21212,00€
grial-211Grial 21112,00€
airemariafumacaAire22,00€
PelerinaxesPelerinaxes20,00€
Grial 210Grial 21012,00€

Actividades relacionadas


Novidades

unha-verdade-amargaUnha verdade amargaCelia Díaz Núñez

VV.AA.

VV.AA.,


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que vostede teña a mellor experiencia de usuario. Se continúa navegando está dando o seu consentimento para a aceptación das mencionadas cookies e a aceptación da nosa política de cookies, clique na ligazón para máis información. sobre as cookies

ACEPTAR